• Engels

ZOHO

Totaaloplossingen voor al jouw verkoop- en marketing uitdagingen.

Case

Alle data inzichtelijk dankzij ZOHO CRM

ZOHO CRM

ZOHO CRM is het platform voor klantrelatiebeheer. Hiermee wordt het inzien en beheren van potentiële leads en klanten een piece of cake. Of je nu een B2B, B2C, MKB of groot bedrijf bent. Wij kunnen passende oplossingen leveren. Dit CRM pakket sluit naadloos aan op jouw bedrijf en bedrijfsprocessen.

Maak persoonlijk contact met klanten en bereik ze via verschillende kanalen, zoals e-mail, chat en social media. Allemaal met één software gekoppeld aan verschillende app integraties zoals ZOHO SalesIQ, ZOHO Campaigns en ZOHO social.  Zie in één opslag hoe de klant communiceert, welke kanaal het meest effectief is en automatiseer en personaliseer de interactie met de klant.

Live chat inrichting

ZOHO SalesIQ live chat

De chat pas je geheel naar eigen smaak en huisstijl aan en geeft jou direct contact met klanten. Zet de app op je mobiel zodat je altijd bereikbaar bent. Even niet aanwezig? Met één knop geef je de beschikbaarheid aan en stel je daarnaast vaste berichten in zodat jouw klanten altijd te woord worden gestaan. 

De app geeft inzicht in realtime bezoekers en leadscores, toont chatgeschiedenis en rapportages en heeft een feedback sectie waar klanten hun beoordelingen kunnen achterlaten.

Bovendien biedt de SalesIQ app de mogelijkheid om triggers in te stellen om op het juiste moment jouw bezoekers en klanten te kunnen benaderen. Zo stuur je gemakkelijk een chat uitnodiging met persoonlijke tekst bij nieuwe en terugkerende klanten. Een goede manier om jouw website te personaliseren  en naadloos aan te laten sluiten bij de bezoeker.

ZOHO Campaigns

Zet marketing automation in met ZOHO campaigns en laat jouw emails en nieuwsbrieven automatisch en efficiënt verlopen. Genereer van inschrijving voor nieuwsbrieven door sign up formulieren geïntegreerd op externe platformen. 

De zoho campaign gallary biedt vele vooraf ontworpen templates, die gemakkelijk aangepast kunnen worden met eigen beeld, tekst en call to action knoppen. De software is zelfs zo ingericht dat je dynamische content kunt toevoegen op basis van de subscribers demografische factoren. 

Je hebt inzicht in realtime analytics en uitgebreide rapport, waarmee je de de campagnes steeds beter en efficiënter inricht. Ook een handige toevoeging: wijs scores toe aan nieuwsbrief ontvangers gebaseerd hun betrokkenheid  zoals unieke clicks, aantal geopende e-mails en het delen van de berichten met anderen.

ZOHO campaigns
Zoho social - content kalender

ZOHO Social

Beheer je al jouw social kanalen op één plek. Richt je content kalender in en plan gemakkelijk berichten in. Met de SmartQ slot weet je precies wanneer jouw doelgroep het meest actief is. Daarnaast heb je direct inzicht in hoe de berichten gepresteerd hebben. 

Ook communiceren met jouw doelgroep kan via ZOHO social en zie je wat er op de social kanalen over jouw bedrijf wordt gezegd. Zo blijf je op de hoogte van alle sociale interacties. 

Voordelen van ZOHO

Verhoogde automatisering

Zoho neemt jou het werk uit handen door vele processen te automatiseren

Stroomlijnen van bedrijfsproces

Sla je contacten, leads en deals op één plek op. Altijd en overal toegang tot hetgeen wat jij nodig hebt.

Kostenbesparing

Versimpel je bedrijfsprocessen, daardoor heb je meer tijd voor waar het om draait: verkopen.

Wij zijn gecertificeerd

ICIT is ZOHO certified, en kan daarom uitstekend passend advies en maatwerk leveren. Dankzij de brede toepassingsmogelijkheden van ZOHO kunnen wij jou altijd helpen aan een passende verkoop- of  marketingoplossing. Of het nu gaat om het gemakkelijk creëren van formulieren of analyseren van traffic op je website: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Laatste cases

Werk waar we trots op zijn.

Rovanda

Data centralisatie en personalisering van het bestelproces.

Bekijk case
Helinox

Een slimme koppeling tussen ZOHO Books en je webshop

Bekijk case
Make it in the North

Meer dan alleen een job portal

Bekijk case
Agrifac

Automatisering in de agrarische wereld

Bekijk case
Piets Weer

Nauwkeuriger het weer voorspellen met een weerdatabase

Bekijk case
Solentum

De perfecte aardappel telen door middel van data

Bekijk case
Trots op onze klanten

Wij werken o.a. samen met

Piets Weer
Solentum
Agrifac
Helinox
Royal Steensma
SHV Energy
Elpress
Make It In The North
TanQyou
Kinderopvang Friesland
Zijlstra Beroepskleding
Gemeente Waadhoeke
Prowise
Fryslan
Kwadrant Groep
MCL
Provincie Fryslan
ABAB
AB Texel
Bijzonder Jeugdwerk
BTN
Noorderbreedte
De Rooyse Wissel
Tjongerschans
Samen Woonzorggroep
Partners
AWS
DDA
HubSpot
ZOHO
Smart Industry
Wordpress
Magento
Shopify