• Engels
Case

Helinox

Helinox, een groot bedrijf op het gebied van kwalitatieve lichte outdoor meubelen heeft de handen ineen geslagen met Fullservice Digital Agency ICIT uit Franeker. Waarom? Om hun hun webwinkel nog beter te koppelen aan ZOHO books

Veel handmatig dubbel werk

Helinox biedt haar lijn met producten aan op haar webshop die gebouwd is met Shopify (e-commerceplatform), dit hebben ze gekoppeld aan ZOHO books (accouting software). Op deze manier worden al hun bestellingen in de boekhouding verwerkt. Dit moet alleen allemaal handmatig gebeuren en dat koste tot heden Helinox veel tijd. Een ander probleem met de bestaande koppeling was dat de internationale belastingtarieven niet automatisch goed werden doorgevoerd. ICIT is één van de grootste partners van ZOHO en heeft een aangepaste koppeling gemaakt tussen Shopify en ZOHO books voor Helinox.

Een koppeling geheel naar wens van de klant

Het unieke aan de ontwikkelde koppeling is dat deze helemaal naar de wens van de klant is gemaakt. Er was al een bestaande koppeling tussen ZOHO books en Shopify maar ICIT heeft dit helemaal aangepast zodat Helinox veel efficiënter de boekhouding kan doen. 

De bestellingen vanuit de webwinkel worden meteen doorgeschoten naar ZOHO books, dit hoeft Helinox niet meer handmatig bij elke bestelling te doen. Daarnaast  worden de belastingtarieven meteen goed gezet. Het voorraadmanagement wordt ook gesynchroniseerd. Dit betekent dat wanneer in ZOHO books de winkelvoorraad aangepast wordt, dit ook meteen in de webshop gebeurd.

ICIT heeft veel aandacht besteed aan de veiligheid van de koppeling en meerdere fail saves ingebouwd. Dit zorgt ervoor dat wanneer er iets mis gaat er nooit gegevens of orders verloren kunnen gaan. 

Alles staat nu meteen geautomatiseerd  in ZOHO books door de ontwikkelde koppeling van ICIT, van orders tot aan refunds. Dit zorgt voor één centrale plek met alle data en scheelt veel manuren.

Een begin dat smaakt naar meer

De nieuwe koppeling is klaar voor gebruik en staat geïmplementeerd op de webshop van Helinox. In de toekomst kan de koppeling echter nog meer uitgebreid worden, waardoor nog meer processen efficiënter zullen verlopen. 

Optimaliseren?

Benieuwd hoe we jouw bedrijfsproces kunnen verbeteren? Neem dan snel contact met ons op!

Laatste cases

Werk waar we trots op zijn.

Rovanda

Data centralisatie en personalisering van het bestelproces.

Bekijk case
Helinox

Een slimme koppeling tussen ZOHO Books en je webshop

Bekijk case
Make it in the North

Meer dan alleen een job portal

Bekijk case
Agrifac

Automatisering in de agrarische wereld

Bekijk case
Piets Weer

Nauwkeuriger het weer voorspellen met een weerdatabase

Bekijk case
Solentum

De perfecte aardappel telen door middel van data

Bekijk case
Trots op onze klanten

Wij werken o.a. samen met

Solentum
Rovanda
Jumbo
TanQyou
Agrifac
Albert Heijn
Coop
Piets Weer
Make It In The North
Kinderopvang Friesland
BTN
Carwashclub
AB Texel
SHV Energy
Helinox
Zijlstra Beroepskleding
Royal Steensma
Elpress
Kwadrant Groep
Gemeente Waadhoeke
Fryslan
MCL
Provincie Fryslan
ABAB
Bijzonder Jeugdwerk
Noorderbreedte
De Rooyse Wissel
Tjongerschans
Samen Woonzorggroep
Partners
AWS
DDA
HubSpot
ZOHO
Smart Industry
Wordpress
Magento
Shopify
Dahua
Google