Klantportalen: verbeter de klantervaring en verhoog je omzet

Klantportalen zijn een krachtige tool om de klantervaring te verbeteren. Ze bieden klanten een centraal punt waar ze informatie kunnen vinden, producten kunnen bestellen, en vragen kunnen stellen. Klantportalen kunnen bedrijven helpen om efficiënter te werken en de klanttevredenheid te verhogen, wat kan leiden tot een hogere omzet.

Case

procesoptimalisatie, dealerportal en inrichting ERP

Case

Website design en koppelingen met ERP

Case

Website, E-KMS en Webshop

Klantportalen:
verbeter de klantervaring en verhoog je omzet

Klantportalen zijn een krachtige tool om de klantervaring te verbeteren. Ze bieden klanten een centraal punt waar ze informatie kunnen vinden, producten kunnen bestellen, en vragen kunnen stellen. Klantportalen kunnen bedrijven helpen om efficiënter te werken en de klanttevredenheid te verhogen, wat kan leiden tot een hogere omzet.

Onze klantportalen zijn ISO 9001 gecertificeerd, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste internationale normen voor kwaliteitsmanagement.
Wij beschermen uw gegevens met ISO 27001 gecertificeerde klantportalen. Onze systemen zijn beveiligd tegen cyberaanvallen, datalekken en andere bedreigingen.
Wij zijn al jaren Lid van Dutch Digital Agencies, de branchevereniging voor digitale bureaus in Nederland.
Wij bouwen portalen op maat en koppelen dit aan jullie ERP en/of CRM. Als dit niet aanwezig is dan adviseren wij in veel gevallen ZOHO.

Voordelen van onze klantportalen:

 • Efficiëntere klantservice: Klanten kunnen met een klantportaal zelf hun vragen beantwoorden, waardoor de druk op de klantenservice wordt verminderd. Dit kan leiden tot lagere kosten en een snellere reactietijd voor klanten.
 • Betere klantervaring: Klanten kunnen op elk moment en vanaf elke locatie toegang krijgen tot informatie en diensten. Dit kan leiden tot een hogere klanttevredenheid en een grotere loyaliteit.
 • Betere data-analyse: Klantportalen bieden bedrijven waardevolle inzichten in het klantgedrag. Dit kan worden gebruikt om producten en diensten te verbeteren en marketingcampagnes te optimaliseren.

Klantportalen zijn een investering in uw succes

Hoe onze klantportalen jou helpen

ICIT is een ervaren IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van klantportalen. Wij helpen bedrijven om klantportalen te creëren die voldoen aan hun specifieke behoeften. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw (online) doelstellingen gehaald worden.

Ontwerp en ontwikkeling
Wij ontwerpen en ontwikkelen klantportalen die gebruiksvriendelijk en intuïtief zijn. Wij werken samen met jullie om de wensen en eisen te begrijpen en deze te vertalen in een effectief ontwerp.

Kleine stappen
ICIT biedt een agile aanpak voor de ontwikkeling van klantportalen. Dit betekent dat we in kleine, iteratieve stappen werken. We beginnen met het bouwen van een basisplatform dat aan de belangrijkste behoeften van de klant voldoet. Vervolgens voegen we wekelijks nieuwe functionaliteit toe, op basis van feedback van de klant.

Implementatie
Wij implementeren klantportalen op je bestaande IT-infrastructuur. Wij zorgen ervoor dat het nieuwe klantportaal naadloos samenwerkt met je andere systemen.

Veiligheid
ICIT is ISO 27001 en 9001 gecertificeerd, wat betekent dat we een hoge mate van veiligheid en kwaliteit kunnen garanderen voor onze klantportalen.

Onderhoud en ondersteuning
Wij bieden ondersteuning voor uw klantportalen, zodat ze altijd up-to-date zijn en naar behoren functioneren.

Onze technische oplossing voor klantportalen

De technische oplossing is per project afhankelijk. De beste keuze hangt af van een aantal factoren, waaronder de grootte en complexiteit van het bedrijf, de behoefte aan flexibiliteit en schaalbaarheid, en de budgettaire beperkingen. Daarom hebben wij twee oplossingen. Namelijk een platform dat gebaseerd is op microservices of een enterprise bus. We leggen hieronder de verschillen uit:

microservice

Microservices

Een klantportaal wordt vaak gekoppeld aan andere programma’s en bronnen. Een platform dat gebaseerd is op microservices is een goede keuze voor bedrijven die flexibiliteit en schaalbaarheid nodig hebben. Microservices zijn losse, zelfstandige applicaties die via een API met elkaar communiceren. Dit maakt het gemakkelijk om nieuwe functies toe te voegen of bestaande functies te wijzigen zonder het hele systeem te hoeven herbouwen. Microservices zijn ook schaalbaar, omdat ze onafhankelijk van elkaar kunnen worden uitgebreid.

Voordelen van microservices

 • Flexibiliteit: Microservices zijn gemakkelijk te wijzigen of uit te breiden
 • Schaalbaarheid: Microservices zijn schaalbaar, omdat ze onafhankelijk van elkaar kunnen worden uitgebreid.
 • Innovatie: Microservices kunnen worden gebruikt om nieuwe functies en services te ontwikkelen

Enterprise bus

Een klantportaal dat gebaseerd is op een enterprise bus is een goede keuze voor bedrijven die een meer traditionele aanpak willen. Een enterprise bus is een middleware-platform dat verschillende applicaties en systemen met elkaar verbindt. Dit maakt het gemakkelijk om gegevens uit verschillende bronnen te combineren en te delen. Een enterprise bus is robuust en betrouwbaar, omdat ze zijn ontworpen om grote hoeveelheden gegevens te verwerken.

service bus

Voordelen van een enterprise bus

 • Betrouwbaarheid: Een enterprise bus is robuust en betrouwbaar
 • Integratie: Een bus kan worden gebruikt om gegevens uit verschillende bronnen te combineren en te delen
 • Budgettair: Een enterprise bus kan goedkoper zijn dan microservice architectuur

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Als je onderstaande gegevens aan ons doorgeeft dan nemen we direct contact met je op.

  Laatste cases

  Werk waar we trots op zijn.

  Technea

  procesoptimalisatie, dealerportal en inrichting ERP

  Bekijk case
  Carver

  Website design en koppelingen met ERP

  Bekijk case
  Zijlstra beroepskleding

  Website, E-KMS en Webshop

  Bekijk case
  Ontwikkeling Automated Front Desk

  Automated front-desk op basis van gezichtsherkenning

  Bekijk case
  Smart gastank platform

  Innovatie project

  Bekijk case
  The Block building

  Internet of things in je kantoor

  Bekijk case
  Trots op onze klanten

  Wij werken o.a. samen met

  AB Texel
  Zijlstra Beroepskleding
  Meatable
  Helinox
  TanQyou
  Rovanda
  Technea
  BTN
  Carver Europe
  Coop
  Kinderopvang Friesland
  Make It In The North
  Alva Charging Services
  Fryslan
  Agrifac
  Elpress
  Royal Steensma
  SHV Energy
  Jumbo
  Albert Heijn
  Kwadrant Groep
  Carwashclub
  Gemeente Waadhoeke
  MCL
  Provincie Fryslan
  Noorderbreedte
  Bijzonder Jeugdwerk
  Tjongerschans
  Samen Woonzorggroep
  Partners
  AWS
  DDA
  ZOHO
  Smart Industry
  Wordpress
  Magento
  Shopify
  Dahua
  Google
  Prodin