• Engels

Expertise

Van Front-End tot Back-End, onze expertises zijn veelzijdig en betrouwbaar.

Waar we trots op zijn?

Dat wij jouw werk en zelfs je persoonlijke leven wat makkelijker kunnen maken.

Case

De perfecte aardappel telen door middel van data

Wij beschikken expertise over veelzijdige en betrouwbare diensten. Heb jij een probleem of een idee voor jouw bedrijf? Wij worden blij van een onmogelijke uitdaging. Het verbinden en optimaliseren zit ons in het bloed. Van situaties die overduidelijk beter kunnen tot situaties die ‘altijd al zo zijn geweest, dus waarom zouden we willen veranderen?’.

Van start tot finish bijten we ons vast in die uitdaging. Waar we trots op zijn? Dat wij jouw werk en zelfs je persoonlijke leven wat makkelijker kunnen maken. Onze expertise omvat onder meer: webdesign, webapplicaties, data koppelingen, Smart Industry, detachering en online marketing.

Onze expertises

Heb je een mooi idee, maar weet je niet hoe je het moet uitvoeren? Of heb je het gevoel dat je bedrijfsprocessen verbeterd kunnen worden? Bij ICIT helpen we je met het uitvoeren en bedenken van je concept.

Verder lezen

Zichtbaar zijn online is ondertussen een essentieel onderdeel van elk bedrijf. Er zijn alleen zoveel mogelijkheden. Samen met jou kijkt ICIT naar wat er nodig en mogelijk is voor jouw bedrijf op het gebied van web.

Verder lezen

De online wereld draait op data. Als bedrijf heb je ontzettend veel feiten en gegevens tot je beschikking. Wat je hiermee doet is een keuze en je wilt natuurlijk dat deze je bedrijf vooruit helpt. Daar helpt ICIT je bij met dataverwerking.

Verder lezen

Met hoogstaande koppelingen zorgt ICIT ervoor dat je bedrijfsprocessen gestroomlijnd en efficiënt verlopen. Wat je ook bedenkt, wij kunnen het bouwen.

Verder lezen

Met Smart Industry wordt IT de spil tussen je mensen, je machines en je producten. ICIT ontwikkelt producten die jouw bedrijf met behulp van ICT ondersteunen.

Verder lezen

Het is een uitdaging om steeds de juiste kennis en ervaring in je team te hebben. Wij zijn er om dat probleem verleden tijd te maken door middel van detachering.

Verder lezen

Internet of things komt eraan

De laatste jaren gaan de ontwikkelingen op het gebied van internet en elektronica razendsnel. Er is steeds meer mogelijk op het gebied van IT en het verzamelen van data. Wij koppelen alledaagse processen aan het internet, zodat we met de vergaarde data slimme toepassingen kunnen implementeren. Kortom: Internet of Things. Bij ICIT weten we alles van Internet of Things en helpen we jouw organisatie klaar te maken voor de toekomst.

Lees hier meer over Internet of Things

Benieuwd wat ICIT voor jouw bedrijf kan betekenen?

Laatste cases

Werk waar we trots op zijn.

Rovanda

Data centralisatie en personalisering van het bestelproces.

Bekijk case
Helinox

Een slimme koppeling tussen ZOHO Books en je webshop

Bekijk case
Make it in the North

Meer dan alleen een job portal

Bekijk case
Agrifac

Automatisering in de agrarische wereld

Bekijk case
Piets Weer

Nauwkeuriger het weer voorspellen met een weerdatabase

Bekijk case
Solentum

De perfecte aardappel telen door middel van data

Bekijk case
Trots op onze klanten

Wij werken o.a. samen met

Piets Weer
Solentum
Agrifac
Helinox
Royal Steensma
SHV Energy
Elpress
Make It In The North
TanQyou
Kinderopvang Friesland
Zijlstra Beroepskleding
Gemeente Waadhoeke
Prowise
Fryslan
Kwadrant Groep
MCL
Provincie Fryslan
ABAB
AB Texel
Bijzonder Jeugdwerk
BTN
Noorderbreedte
De Rooyse Wissel
Tjongerschans
Samen Woonzorggroep
Partners
AWS
DDA
HubSpot
ZOHO
Smart Industry
Wordpress
Magento
Shopify