Case

The Block building

Bij ICIT maken we dagelijkse processen efficiënter door de nieuwste innovaties en daar zijn we trots op. We nemen bedrijven mee in de digitale transformatie die momenteel plaatsvindt. In het bedrijfspand waar we onszelf gevestigd hebben, the Block Building in Franeker, hebben we meerdere innovatieve processen toegepast. Met de hulp van ICIT kunnen alle bedrijven in het pand nu profiteren van deze technische hoogstandjes.

Practice what you preach

Als IT bedrijf blijven we constant up to date met de laatste ontwikkelingen in onze branche. Deze ontwikkelingen implementeren we niet alleen bij onze klanten, maar ook bij onszelf. Door samen te werken met de beheerders van The Block Building, hebben we het pand veiliger kunnen maken en is het bovendien voorzien van alle gemakken. 

Om het pand veiliger te maken hebben we de parkeerplaats voorzien van een slagboom en display die met behulp van een camera kentekenplaten en gezichten herkent. De slagboom gaat automatisch open voor iedereen die in het systeem staat. Hierdoor gaat de slagboom automatisch open als iemand aan komt rijden die werkzaam is in The Block Building. Ook klanten die langskomen worden in het systeem gezet, waardoor ze persoonlijk kunnen worden verwelkomt via het display bij de slagboom. 

parkeerplaats block building

Voordat je het pand binnenkomt zul je door een toegangspoort moeten. Bij dit poortje hangt een camera die de gezichten scant van de personen die binnenkomen. Door middel van gezichtsherkenning wordt toegang verleent aan personen die in het systeem staan terwijl onbekende personen de toegang wordt geweigerd. Ook bij de toegangspoort worden klanten bij binnenkomst persoonlijk verwelkomd door het systeem.

The block building: veilig en snel

Over het algemeen worden deze technieken ingezet om het gebouw veiliger te maken. Door deze technieken als gezichtsherkenning te werken houden we ongewenste bezoekers buiten. Dit zorgt er ook voor dat we we geen pasjes of sleutels hoeven te gebruiken die gemakkelijk kwijt kunnen raken of gestolen kunnen worden. Bovendien is dit systeem een stuk gemakkelijker voor de gebruikers. 

De door de camera‘s verzamelde data koppelen we aan bestaande systemen die hierdoor een stuk efficiënter worden. Een goed voorbeeld hiervan is het alarmsysteem van het gebouw. Deze schakelt zichzelf uit zodra de eerste persoon die binnenkomt herkent wordt door het systeem. Op de parkeerplaats houdt het systeem bij welke auto’s er geparkeerd staan en hoeveel plekken er nog vrij zijn. Op deze manier kunnen we bezoekers en klanten naar een lege plek begeleiden.

Veilig en betrouwbaar tijdens corona

Door het gebruik van de toegangspoortjes verloopt het in en uitgaan in het gebouw automatisch zonder hierbij deurknoppen, pasjes of sleutels te hoeven aanraken. Zo kan iedereen op een veilige manier op zijn of haar werkplek komen en is het ook voor klanten geen probleem om langs te komen door de veilige en betrouwbare manier van werken.

De ultieme partner in IT

Met ICIT in het pand heeft The Block Building de ultieme partner in IT binnengehaald. Wij rustten het pand uit met de nieuwste IT- technieken. Zo optimaliseren we het pand en kunnen we tegelijkertijd deze technieken uittesten. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Wij kunnen jouw organisatie ook klaarstomen voor de toekomst op het gebied van veiligheid en efficiëntie. Benieuwd hoe we dat doen? Bekijk dan onze pagina Internet of Things voor meer informatie of kom naar The Block Building om ideeën uit te wisselen of om onze technieken met eigen ogen in werking te zien.

We horen graag van je!

Laatste cases

Werk waar we trots op zijn.

Technea

procesoptimalisatie, dealerportal en inrichting ERP

Bekijk case
Carver

Website design en koppelingen met ERP

Bekijk case
Zijlstra beroepskleding

Website, E-KMS en Webshop

Bekijk case
Ontwikkeling Automated Front Desk

Automated front-desk op basis van gezichtsherkenning

Bekijk case
Smart gastank platform

Innovatie project

Bekijk case
The Block building

Internet of things in je kantoor

Bekijk case
Trots op onze klanten

Wij werken o.a. samen met

AB Texel
Zijlstra Beroepskleding
Meatable
Helinox
TanQyou
Rovanda
Technea
BTN
Carver Europe
Coop
Kinderopvang Friesland
Make It In The North
Alva Charging Services
Fryslan
Agrifac
Elpress
Royal Steensma
SHV Energy
Jumbo
Albert Heijn
Kwadrant Groep
Carwashclub
Gemeente Waadhoeke
MCL
Provincie Fryslan
Noorderbreedte
Bijzonder Jeugdwerk
Tjongerschans
Samen Woonzorggroep
Partners
AWS
DDA
ZOHO
Smart Industry
Wordpress
Magento
Shopify
Dahua
Google
Prodin