Smart Industry

Een slimmere fabriek is een efficiënte fabriek.

Case

Onderhoud te plegen voordat er iets stuk gaat met data

IT heeft tegenwoordig ontzettend veel impact op productiebedrijven. In je fabriek is IT de spil tussen je mensen, je machines en je producten. ICIT ontwikkelt producten die jouw fabriek slimmer en efficiënter maken. Maak van jouw industrie samen met ons een Smart Industry.

Slimme sensoren

Kom je bij ons op kantoor in Franeker, zie je dat wij merken met vingerafdrukken en gezichtsherkenning om deuren te openen. Dit is veiliger dan werken met een sleutel of pasje. Deze kunnen namelijk een stuk gemakkelijker gestolen worden dan een gezicht of vingerafdruk. Dit is een voorbeeld van hoe wij slimme apparaten en IT combineren om het leven een stuk makkelijker te maken.

Nooit meer een lege silo

Bij ICIT ontwikkelen we verschillende soorten sensoren. Die verzamelen data zodat jij inzicht krijgt in je processen. Zo hebben wij bij een van onze klanten sensoren in zijn silo aangebracht. Op deze manier wordt de inhoud van de silo automatisch gecheckt waardoor de klant een seintje krijgt als de inhoud onder een bepaald niveau komt. Dit scheelt de klant veel tijd, wat hem weer geld oplevert. Daar worden we blij van bij ICIT.

Nooit meer stilstand

Wij rusten jouw machines uit met sensoren die voor predictive maintenance zorgen. Hiermee kan je precies zien wanneer een machine onderhoud nodig heeft en wanneer er een onderdeel vervangen moet worden. Dit voorkomt stilstand op de werkvloer en worden onderhoudsbeurten effectief gepland.

Het begint bij jouw probleem

Misschien ken je de mogelijkheden van slimme industrie nog niet. Maar met de kennis en know how van ICIT helpen we je daar graag bij. We komen graag bij je langs en het enige wat jij hoeft te doen is vertellen waar je tegenaan loopt. We analyseren je bedrijfsprocessen, onderzoeken je uitdagingen en komen met de oplossingen die jouw bedrijf helpen de stap te zetten naar de toekomst. Een toekomst waarin IT en industrie samenkomen om de efficiëntie te vergroten en waarde toe te voegen.

Meer weten?

Ben jij klaar om een stap te zetten naar de toekomst? We kijken graag hoe we van jouw industrie een Smart industry maken. Neem contact met ons op en deel je uitdagingen en ideeën met ons!

Neem contact met ons op

Laatste cases

Werk waar we trots op zijn.

Technea

procesoptimalisatie, dealerportal en inrichting ERP

Bekijk case
Carver

Website design en koppelingen met ERP

Bekijk case
Zijlstra beroepskleding

Website, E-KMS en Webshop

Bekijk case
Ontwikkeling Automated Front Desk

Automated front-desk op basis van gezichtsherkenning

Bekijk case
Smart gastank platform

Innovatie project

Bekijk case
The Block building

Internet of things in je kantoor

Bekijk case
Trots op onze klanten

Wij werken o.a. samen met

AB Texel
Zijlstra Beroepskleding
Meatable
Helinox
TanQyou
Rovanda
Technea
BTN
Carver Europe
Coop
Kinderopvang Friesland
Make It In The North
Alva Charging Services
Fryslan
Agrifac
Elpress
Royal Steensma
SHV Energy
Jumbo
Albert Heijn
Kwadrant Groep
Carwashclub
Gemeente Waadhoeke
MCL
Provincie Fryslan
Noorderbreedte
Bijzonder Jeugdwerk
Tjongerschans
Samen Woonzorggroep
Partners
AWS
DDA
ZOHO
Smart Industry
Wordpress
Magento
Shopify
Dahua
Google
Prodin