Web

We bouwen met en voor jou aan een toekomstvaste oplossing die meegroeit met je bedrijf.

Case

Hoe we tanken weer leuk maakten

Zichtbaar zijn online is ondertussen een essentieel onderdeel van elk bedrijf. Dit is algemeen bekend, maar door alle mogelijkheden zie je soms als ondernemer de bomen door het bos niet meer. Samen met jou kijkt ICIT naar wat er nodig en mogelijk is voor jouw bedrijf op het gebied van web. We bouwen met en voor jou aan een toekomstvaste oplossing die meegroeit met je bedrijf.

Dit is wat we doen

webDoor onze jarenlange kennis en ervaring is het niet meer nodig om elke twee jaar een compleet nieuwe website te laten bouwen.

We beginnen bij jouw vraag: wat heb je nodig en welke uitdagingen wil je daarmee oplossen? Vervolgens adviseren wij je over de beste online oplossing voor jouw bedrijf. Wil je na verloop van tijd uitbreiden? Dan kunnen wij gemakkelijk jouw producten uitbreiden en laten groeien, omdat we de basis al hebben staan.

Van website tot webshop, van intranet tot app: we hebben alles al eens meegemaakt. Met jouw wensen en eisen op zak zorgen we voor een een online oplossing die niet alleen meegroeit met je bedrijf, maar je bedrijf ook helpt groeien.

Een web oplossing voor de toekomst

Een website die door ons gebouwd wordt voldoet aan een aantal principes. Zo bouwen we onze websites alleen met open source tools. Hierdoor zit je niet aan ons vast en kan het beheer van jouw website gemakkelijk overgedragen worden aan bijvoorbeeld je eigen IT-afdeling. Bovendien zijn onze websites veilig, snel, zoekmachine vriendelijk en toegankelijk via alle mobiele apparaten. Een web oplossing waarmee je vooruit kan!

Geen verstand van de nieuwe privacy wetgeving? Sinds 2018 moeten websites voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij hebben ervaren dat dit voor veel ondernemers een hoofdpijndossier is. Bij ICIT helpen we je door je website helemaal AVG-proof te maken.

Meer weten?

ICIT helpt voor jou de beste online oplossing te vinden. Of je nu een nieuwe website, webshop, intranet, app of portaal wilt: wij zorgen voor een geweldige oplossing waar je jaren mee vooruit kunt.

We horen graag van je!

Laatste cases

Werk waar we trots op zijn.

Technea

procesoptimalisatie, dealerportal en inrichting ERP

Bekijk case
Carver

Website design en koppelingen met ERP

Bekijk case
Zijlstra beroepskleding

Website, E-KMS en Webshop

Bekijk case
Ontwikkeling Automated Front Desk

Automated front-desk op basis van gezichtsherkenning

Bekijk case
Smart gastank platform

Innovatie project

Bekijk case
The Block building

Internet of things in je kantoor

Bekijk case
Trots op onze klanten

Wij werken o.a. samen met

AB Texel
Zijlstra Beroepskleding
Meatable
Helinox
TanQyou
Rovanda
Technea
BTN
Carver Europe
Coop
Kinderopvang Friesland
Make It In The North
Alva Charging Services
Fryslan
Agrifac
Elpress
Royal Steensma
SHV Energy
Jumbo
Albert Heijn
Kwadrant Groep
Carwashclub
Gemeente Waadhoeke
MCL
Provincie Fryslan
Noorderbreedte
Bijzonder Jeugdwerk
Tjongerschans
Samen Woonzorggroep
Partners
AWS
DDA
ZOHO
Smart Industry
Wordpress
Magento
Shopify
Dahua
Google
Prodin