Dataverwerking

Als bedrijf heb je ontzettend veel feiten en gegevens tot je beschikking om je bedrijf beter maken.

Case

Met data de perfecte aardappel telen

De online wereld draait op data. Als bedrijf heb je ontzettend veel feiten en gegevens tot je beschikking. Maar weet je niet hoe je deze gegevens inzet. Bij ICIT houden we van data en helpen we je met de dataverwerking van jouw bedrijf. Samen werken we naar inzichten die helpen jouw organisatie te laten groeien.

Bouwen op dataverwerking

dataverwerkingWe beginnen met een data-analyse: welke data is er beschikbaar en wat kunnen we doen om jouw bedrijf verder te laten ontwikkelen? Wij bouwen vervolgens de juiste techniek op basis van de data die beschikbaar is. Heb je de juiste oplossing al in huis? Dan gaan wij daarmee aan de slag!

We verzamelen de data en maken er een logische presentatie ervan. Dit is waar we goed in zijn. Het verwerken van miljarden records in een inzichtelijk dashboard. Een dashboard dat je inzichten geeft en mogelijkheden voor nieuwe groei laat zien.

Big data

Als het om miljarden records gaat spreek je over big data. Daar deinzen we bij ICIT niet voor terug. Sterker nog: hoe meer beschikbare data, hoe waardevoller de lering die je eruit kunt trekken.

web

Personalisatie van websites

Door de juiste data te gebruiken optimaliseren en personaliseren we je websites. We laten je bezoekers unieke versies zien van je website, op basis van hun specifieke behoeften. Productadviezen en aanbiedingen komen op precies het juiste moment, waardoor je conversiecijfers enorm stijgen.

marketing-automation

Marketing automation

Met data automatiseren we ook je marketing. Je potentiële klant krijgt de juiste mail op het juiste moment. Een bericht dat perfect op hem is toegespitst, zodat de kansen groter worden dat hij klant wordt. Je salesafdeling belt er daarna nog achteraan, op het moment dat de data laten zien dat het de grootste kans van slagen heeft. Marketing was nog nooit zo efficiënt!

Data gebruiken voor groei

Je zet data in op veel manieren om je bedrijf te laten groeien. Wij hebben bijvoorbeeld een producent van landbouwwerktuigen geholpen om zo efficiënt mogelijk te kunnen sproeien door de data van sensoren te gebruiken. Dit maakt de machines van deze producent een stuk waardevoller voor hun klanten. Wij zoeken dus voor elk bedrijf naar handige toepassingen voor data, afgestemd op jouw wensen.

Meer weten?

Benieuwd welke data jij beschikbaar hebt en wat je ermee kunt? We helpen je graag met het verwerken van je data. Neem contact met ons op, of kom langs op ons hoofdkantoor in Franeker.

Neem dan contact met ons op

Laatste cases

Werk waar we trots op zijn.

Technea

procesoptimalisatie, dealerportal en inrichting ERP

Bekijk case
Carver

Website design en koppelingen met ERP

Bekijk case
Zijlstra beroepskleding

Website, E-KMS en Webshop

Bekijk case
Ontwikkeling Automated Front Desk

Automated front-desk op basis van gezichtsherkenning

Bekijk case
Smart gastank platform

Innovatie project

Bekijk case
The Block building

Internet of things in je kantoor

Bekijk case
Trots op onze klanten

Wij werken o.a. samen met

AB Texel
Zijlstra Beroepskleding
Meatable
Helinox
TanQyou
Rovanda
Technea
BTN
Carver Europe
Coop
Kinderopvang Friesland
Make It In The North
Alva Charging Services
Fryslan
Agrifac
Elpress
Royal Steensma
SHV Energy
Jumbo
Albert Heijn
Kwadrant Groep
Carwashclub
Gemeente Waadhoeke
MCL
Provincie Fryslan
Noorderbreedte
Bijzonder Jeugdwerk
Tjongerschans
Samen Woonzorggroep
Partners
AWS
DDA
ZOHO
Smart Industry
Wordpress
Magento
Shopify
Dahua
Google
Prodin