• Engels

Koppelingen

Met hoogstaande koppelingen zorgt ICIT ervoor dat je bedrijfsprocessen gestroomlijnd en efficiënt verlopen.

Case

Machines koppelen aan het internet

Met hoogstaande koppelingen zorgt ICIT ervoor dat je bedrijfsprocessen gestroomlijnd en efficiënt verlopen. Wat je ook bedenkt, wij kunnen het bouwen. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden om jouw applicatielandschap slimmer te maken door koppelingen op maat.

It’s all connected

koppelingenJe kunt bij ons ook aankloppen voor nieuwe applicaties die wij naadloos inbouwen in je bedrijfsvoering. Een applicatie lost een bepaald probleem op of verbetert een proces binnen je bedrijf. Wanneer je bedrijf leunt op IT is het belangrijk dat alle applicaties goed met elkaar samenwerken, zodat er geen problemen of vertragingen ontstaan waardoor je bedrijfsprocessen instabiel worden.

Om applicaties samen te laten werken maken we koppelingen tussen de applicaties. We kunnen bijvoorbeeld ticketsystemen aan backoffices koppelen of salarissystemen aan een planningstool. Door deze applicaties te koppelen wordt het werk dus niet alleen makkelijker, maar alles verloopt soepeler en sneller. Hierdoor verbetert de kwaliteit van je processen en producten. Bovendien zorgt een slimme koppeling voor extra financiële winst door de tijd die je bespaart.

Niet alleen nieuwbouw Koppelingen

Wanneer wij applicaties voor je bouwen, houden we er rekening mee dat ze verweven moeten kunnen worden met de andere apps die je al gebruikt. Het je al bestaande applicaties die nog niet goed met elkaar communiceren? De ervaren programmeurs van ICIT helpen je ook daarbij. Op het gebied van koppelingen is er eigenlijk niets wat we niet kunnen.

Integratie met Exact Synergy en Globe

exactTientallen keren heeft ICIT in de afgelopen jaren web service koppelingen gebouwd met de ERP software van Exact. Sinds afgelopen jaar is alle kennis en ervaring hieromtrent gebundeld in een Exact Entity Business Connector. Doormiddel van deze businessconnector is op eenvoudige wijze een web service koppeling te realiseren met jouw Exact omgeving. Zowel voor Exact Synergy als Globe.

Meer weten?

Wil je meer weten over slimme koppelingen en wat wij voor je kunnen beteken daarin? Wij horen graag van je! We denken actief met je mee en informeren je graag over de mogelijkheden. Zo maken we jouw bedrijf een stukje beter.

Neem contact met ons op

Laatste cases

Werk waar we trots op zijn.

Rovanda

Data centralisatie en personalisering van het bestelproces.

Bekijk case
Helinox

Een slimme koppeling tussen ZOHO Books en je webshop

Bekijk case
Make it in the North

Meer dan alleen een job portal

Bekijk case
Agrifac

Automatisering in de agrarische wereld

Bekijk case
Piets Weer

Nauwkeuriger het weer voorspellen met een weerdatabase

Bekijk case
Solentum

De perfecte aardappel telen door middel van data

Bekijk case
Trots op onze klanten

Wij werken o.a. samen met

Piets Weer
Solentum
Agrifac
Helinox
Royal Steensma
SHV Energy
Elpress
Make It In The North
TanQyou
Kinderopvang Friesland
Zijlstra Beroepskleding
Gemeente Waadhoeke
Prowise
Fryslan
Kwadrant Groep
MCL
Provincie Fryslan
ABAB
AB Texel
Bijzonder Jeugdwerk
BTN
Noorderbreedte
De Rooyse Wissel
Tjongerschans
Samen Woonzorggroep
Partners
AWS
DDA
HubSpot
ZOHO
Smart Industry
Wordpress
Magento
Shopify