Social media marketing

Genereer meer traffic, naamsbekendheid en klanten met de inzet van social media kanalen

Case

procesoptimalisatie, dealerportal en inrichting ERP

Case

Website design en koppelingen met ERP

Case

Website, E-KMS en Webshop

Social media marketing

Wie gebruikt er vandaag de dag geen social media? Het is bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Voor ondernemers betekent dit dat er kansen voor het oprapen liggen. Het inzetten van social media is namelijk erg waardevol voor jouw bedrijf. Mits op de juiste manier toegepast natuurlijk.

Meer traffic en naamsbekendheid

Handig hulpmiddel voor bedrijfspromotie en geloofwaardigheid

Social media een mooi hulpmiddel voor ondernemers om hun bedrijf te promoten, te laten zien wat het te bieden heeft en geloofwaardigheid van het bedrijf te vergoten.

Met de content die je deelt, geef je niet alleen informatie over je bedrijf, je wilt ook gebruikers naar jouw website leiden. Zet relevante content en call to actions in om zo de interesse van gebruikers en volgers te wekken.

Bovendien, zelfs als er niet op een bericht wordt geklikt, het bericht heeft alsnog effect. Namelijk op jouw naamsbekendheid.  Gebruikers zien jouw content voorbij komen en onthouden (onbewust) jouw naam en logo.

Toch is het natuurlijk het mooiste als je wél de interactie weet te stimuleren, want hoe vaker jouw berichten worden gedeeld, des te meer gebruikers het bereikt en vergroot je jouw naamsbekendheid nog verder.

Klantrelatie opbouwen

Blijf top of mind en benader klanten persoonlijk  

Door social media in te zetten, maak je jouw bedrijf toegankelijker en persoonlijker. Je luister naar je klanten en laat hen zien wie je bent en wat je doelt. Je creëert interactie en vertrouwen en bouwt een relatie met de klant op. Daarnaast ben je door social media als bedrijf makkelijker te benaderen. De stap om contact te zoeken is laagdrempelig voor de klant en je kunt direct met elkaar communiceren.

Door jouw online aanwezigheid blijf je top of mind bij jouw volgers en raken ze betrokken bij je bedrijf.

Social media effectief inzetten

De voordelen kennen we, maar hoe zet je social media effectief in? Zomaar content plaatsen met geen idee wat je doet, is natuurlijk niet de bedoeling en ook zonde van jouw tijd. Het zal namelijk niet het resultaat opleveren wat je voor ogen had terwijl je er wel veel energie in stopt.

Wij helpen je om een online media strategie op te zetten en te kijken naar hoe hier invulling aan gegeven kan worden om wél dat resultaat te behalen. Wie is jouw klant? Wat zijn je doelen? Welke kanalen passen bij jouw bedrijf? Wat wil je communiceren? 

Zodra je dit allemaal voor ogen hebt en toepast, ben je effectief social media marketing aan het inzetten. En al snel zul je zien hoe het jouw bedrijf laat groeien.

Onze marketing expertises

Personalisatie

We laten iedere bezoekers unieke versies zien van je website op basis van hun behoeften. Productadviezen en aanbiedingen komen op precies het juiste moment. Meer verkopen, meer conversies.

Connect

Je (potentiële) klant krijgt de juiste mail op het juiste moment. Het is perfect op hem toegespitst, zodat de kans groter wordt dat hij klant wordt én blijft. Marketing was nog nooit zo efficiënt!

Zoekmachine marketing

Met SEO maken we jouw content relevant en vergroten de online zichtbaarheid. Door SEA in te zetten met Google Ads zorgen we dat jouw website nog meer traffic en conversies genereert.

Laatste cases

Werk waar we trots op zijn.

Technea

procesoptimalisatie, dealerportal en inrichting ERP

Bekijk case
Carver

Website design en koppelingen met ERP

Bekijk case
Zijlstra beroepskleding

Website, E-KMS en Webshop

Bekijk case
Ontwikkeling Automated Front Desk

Automated front-desk op basis van gezichtsherkenning

Bekijk case
Smart gastank platform

Innovatie project

Bekijk case
The Block building

Internet of things in je kantoor

Bekijk case
Trots op onze klanten

Wij werken o.a. samen met

AB Texel
Zijlstra Beroepskleding
Meatable
Helinox
TanQyou
Rovanda
Technea
BTN
Carver Europe
Coop
Kinderopvang Friesland
Make It In The North
Alva Charging Services
Fryslan
Agrifac
Elpress
Royal Steensma
SHV Energy
Jumbo
Albert Heijn
Kwadrant Groep
Carwashclub
Gemeente Waadhoeke
MCL
Provincie Fryslan
Noorderbreedte
Bijzonder Jeugdwerk
Tjongerschans
Samen Woonzorggroep
Partners
AWS
DDA
ZOHO
Smart Industry
Wordpress
Magento
Shopify
Dahua
Google
Prodin