• Engels

Social media marketing

Genereer meer traffic, naamsbekendheid en klanten met de inzet van social media kanalen

Case

Volledig geautomatiseerde wasstraat: snel, gemakkelijk én duurzaam.

Case

Data centralisatie en personalisering van het bestelproces.

Case

Een slimme koppeling tussen ZOHO Books en je webshop

Social media marketing

Wie gebruikt er vandaag de dag geen social media? Het is bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Voor ondernemers betekent dit dat er kansen voor het oprapen liggen. Het inzetten van social media is namelijk erg waardevol voor jouw bedrijf. Mits op de juiste manier toegepast natuurlijk.

Meer traffic en naamsbekendheid

Handig hulpmiddel voor bedrijfspromotie en geloofwaardigheid

Social media een mooi hulpmiddel voor ondernemers om hun bedrijf te promoten, te laten zien wat het te bieden heeft en geloofwaardigheid van het bedrijf te vergoten.

Met de content die je deelt, geef je niet alleen informatie over je bedrijf, je wilt ook gebruikers naar jouw website leiden. Zet relevante content en call to actions in om zo de interesse van gebruikers en volgers te wekken.

Bovendien, zelfs als er niet op een bericht wordt geklikt, het bericht heeft alsnog effect. Namelijk op jouw naamsbekendheid.  Gebruikers zien jouw content voorbij komen en onthouden (onbewust) jouw naam en logo.

Toch is het natuurlijk het mooiste als je wél de interactie weet te stimuleren, want hoe vaker jouw berichten worden gedeeld, des te meer gebruikers het bereikt en vergroot je jouw naamsbekendheid nog verder.

Klantrelatie opbouwen

Blijf top of mind en benader klanten persoonlijk  

Door social media in te zetten, maak je jouw bedrijf toegankelijker en persoonlijker. Je luister naar je klanten en laat hen zien wie je bent en wat je doelt. Je creëert interactie en vertrouwen en bouwt een relatie met de klant op. Daarnaast ben je door social media als bedrijf makkelijker te benaderen. De stap om contact te zoeken is laagdrempelig voor de klant en je kunt direct met elkaar communiceren.

Door jouw aanwezigheid op social media blijf je top of mind bij jouw volgers en raken ze betrokken bij je bedrijf.

Social media effectief inzetten

De voordelen kennen we, maar hoe zet je social media effectief in? Zomaar content plaatsen met geen idee wat je doet, is natuurlijk niet de bedoeling en ook zonde van jouw tijd. Het zal namelijk niet het resultaat opleveren wat je voor ogen had terwijl je er wel veel energie in stopt.

Wij helpen je om een social media strategie op te zetten en te kijken naar hoe hier invulling aan gegeven kan worden om wél dat resultaat te behalen. Wie is jouw klant? Wat zijn je doelen? Welke kanalen passen bij jouw bedrijf? Wat wil je communiceren? 

Zodra je dit allemaal voor ogen hebt en toepast, ben je effectief social media marketing aan het inzetten. En al snel zul je zien hoe het jouw bedrijf laat groeien.

Onze marketing expertises

Personalisatie

We laten iedere bezoekers unieke versies zien van je website op basis van hun behoeften. Productadviezen en aanbiedingen komen op precies het juiste moment. Meer verkopen, meer conversies.

Connect

Je (potentiële) klant krijgt de juiste mail op het juiste moment. Het is perfect op hem toegespitst, zodat de kans groter wordt dat hij klant wordt én blijft. Marketing was nog nooit zo efficiënt!

Zoekmachine marketing

Met SEO maken we jouw content relevant en vergroten de online zichtbaarheid. Door SEA in te zetten met Google Ads zorgen we dat jouw website nog meer traffic en conversies genereert.

Laatste cases

Werk waar we trots op zijn.

Carwash Club

Volledig geautomatiseerde wasstraat: snel, gemakkelijk én duurzaam.

Bekijk case
Rovanda

Data centralisatie en personalisering van het bestelproces.

Bekijk case
Helinox

Een slimme koppeling tussen ZOHO Books en je webshop

Bekijk case
Make it in the North

Meer dan alleen een job portal

Bekijk case
Agrifac

Automatisering in de agrarische wereld

Bekijk case
Piets Weer

Nauwkeuriger het weer voorspellen met een weerdatabase

Bekijk case
Trots op onze klanten

Wij werken o.a. samen met

Solentum
Rovanda
Jumbo
TanQyou
Agrifac
Albert Heijn
Coop
Piets Weer
Make It In The North
Kinderopvang Friesland
BTN
Carwashclub
AB Texel
SHV Energy
Helinox
Zijlstra Beroepskleding
Royal Steensma
Elpress
Kwadrant Groep
Gemeente Waadhoeke
Fryslan
MCL
Provincie Fryslan
ABAB
Bijzonder Jeugdwerk
Noorderbreedte
De Rooyse Wissel
Tjongerschans
Samen Woonzorggroep
Partners
AWS
DDA
HubSpot
ZOHO
Smart Industry
Wordpress
Magento
Shopify
Dahua
Google