Case

Helinox

Helinox is een groot bedrijf op het gebied van kwalitatieve lichte outdoor meubelen. Het bedrijf heeft de handen ineen geslagen met ICIT. Waarom? Om hun webwinkel nog beter te koppelen aan ZOHO books.

Veel handmatig dubbel werk

Helinox biedt haar lijn met producten aan op haar webshop die gebouwd is met Shopify. Een bekend en gebruiksvriendelijk e-commerce platform.  Dit content management systeem is gekoppeld ZOHO books. Een handige en geautomatiseerde accounting software van ZOHO

Met deze software worden al hun bestellingen in de boekhouding verwerkt. Dit moest alleen allemaal handmatig gebeuren en dat is zeer tijdrovend. Een ander probleem met de bestaande koppeling waren de internationale belastingtarieven. Deze werden niet automatisch goed doorgevoerd. Als één van de grootste partners van ZOHO wisten we gelijk wat hier nodig was. We hebben een aangepaste koppeling gemaakt tussen Shopify en ZOHO books.

Een koppeling geheel naar wens van de klant

Het unieke aan de ontwikkelde koppeling is dat deze helemaal naar de wens van de klant is gemaakt. Er was al een bestaande koppeling tussen ZOHO books en Shopify. Maar we hebben dit helemaal aangepast zodat er veel gemakkelijk en efficiënter gewerkt kan worden. 

De bestellingen vanuit de webwinkel binnen komen, worden meteen doorgeschoten naar ZOHO books. Eerder moest dit allemaal handmatig, bij élke bestelling. Daarnaast worden de belastingtarieven nu meteen goed gezet. Er is geen omkijken meer naar. Daarnaast wordt ook de voorraad nu gesynchroniseerd. Pas je de winkelvoorraad aan in ZOHO Books? Dan wordt dit gelijk doorgestuurd naar de webshop. Je hebt altijd en overal inzicht in de voorraad. Bovendien kun je een bestelmoment instellen. Zo krijg je een melding wanneer de voorraad bijna op is. 

ZOHO books

Ingebouwde fail saves

We hebben veel aandacht besteed aan de veiligheid van de koppeling. Daarom zijn er meerdere fail saves ingebouwd. Dit zorgt ervoor dat, wanneer er iets mis gaat, er nooit gegevens of orders verloren kunnen gaan. 

Alles is nu meteen geautomatiseerd  in ZOHO books door de ontwikkelde koppeling. Van orders tot aan refunds. Van voorraad tot aan contacten. ZOHO zorgt dat alle dat op één centrale plek staat. Gegevens zijn hierdoor makkelijker op te vragen. Ook rapporten zijn eenvoudig op te zetten en aan te passen naar eigen wensen. 

Een begin dat smaakt naar meer

De nieuwe koppeling is klaar voor gebruik en staat geïmplementeerd op de webshop van Helinox. In de toekomst kan de koppeling echter nog verder uitgebreid worden. Hierdoor zullen nog meer processen efficiënter verlopen. 

FACTS

  • Geen handmatig werk meer
  • Automatische doorvoering van belastingtarieven
  • Op maat gemaakt
  • Automatische voorraad synchronisatie
  • Alle data op één plek

Benieuwd wat ZOHO books voor jou kan betekenen?

Laatste cases

Werk waar we trots op zijn.

Technea

procesoptimalisatie, dealerportal en inrichting ERP

Bekijk case
Carver

Website design en koppelingen met ERP

Bekijk case
Zijlstra beroepskleding

Website, E-KMS en Webshop

Bekijk case
Ontwikkeling Automated Front Desk

Automated front-desk op basis van gezichtsherkenning

Bekijk case
Smart gastank platform

Innovatie project

Bekijk case
The Block building

Internet of things in je kantoor

Bekijk case
Trots op onze klanten

Wij werken o.a. samen met

AB Texel
Zijlstra Beroepskleding
Meatable
Helinox
TanQyou
Rovanda
Technea
BTN
Carver Europe
Coop
Kinderopvang Friesland
Make It In The North
Alva Charging Services
Fryslan
Agrifac
Elpress
Royal Steensma
SHV Energy
Jumbo
Albert Heijn
Kwadrant Groep
Carwashclub
Gemeente Waadhoeke
MCL
Provincie Fryslan
Noorderbreedte
Bijzonder Jeugdwerk
Tjongerschans
Samen Woonzorggroep
Partners
AWS
DDA
ZOHO
Smart Industry
Wordpress
Magento
Shopify
Dahua
Google
Prodin