Hoe we het doen

Wij maken IT toegankelijk voor je op onze unieke wijze. Wat wij doen, is een verbetering voor jouw bedrijf. Samen met jou zorgen wij voor groei.

Case

Nauwkeuriger het weer voorspellen met een weerdatabase

Vacature

Ben jij onze nieuwe PHP Developer?

Case

De perfecte aardappel telen door middel van data

Wil je meer weten wat ICT  voor jou kan doen? Wij zijn er voor je! Wij maken IT toegankelijk voor je op onze unieke wijze. Wat wij doen, is een verbetering voor jouw bedrijf. Samen met jou zorgen wij voor groei. Hoe we dat doen?

Uitdagen

IT kan veel meer dan je denkt.

We komen bij je langs om te kijken naar de mogelijkheden. Wij werpen een frisse blik op jouw bedrijf en processen. Misschien doe je al jaren hetzelfde, maar krijg je niet de juiste resultaten. We dagen je uit om verder te kijken, voorbij dat wat je kent en doet. Om samen te kijken naar wat er verbeterd kan worden en hoe we dat bereiken.

Vinden

ICIT zoekt en ICIT vindt.

We kijken rond in je bedrijf, luisteren goed naar de uitdagingen die je tegenkomt en de problemen die je ervaart. Hiermee gaan we aan de slag. We vertellen je wat we ervan vinden en waar we mogelijkheden en kansen zien. Wij werken aan gerichte oplossingen en dit betekent dat de oplossing soms anders is dan je oorspronkelijk dacht. Maar we verzekeren dat we elk probleem tackelen en je bedrijf helpen groeien.

koppelen

Koppelen

Bij ICIT geloven we in de kracht van verbinding.

Dat gaat niet alleen over de juiste koppelingen tussen verschillende applicaties. Dat is maar een klein deel van ons werk. ICIT koppelt jouw vragen aan antwoorden. We koppelen producten, technologieën, innovaties en mensen aan elkaar. Een totaaloplossing, waarmee jouw bedrijf klaar is voor de volgende stap. Wat die stap ook is.

Samenwerken volgens het SLIC framework

ICIT heeft in de afgelopen 20 jaar veel vormen van projectaanpak ingezet. Agile werken is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De waterval methode heeft net als Agile (scrum en Kanban) werken, veel voor- en nadelen. Om onze klanten op de beste manier te kunnen bedienen heeft ICIT van alle methodes het beste gepakt. Zo bieden wij 100% inzicht en vrijheid qua prioriteit en budget.

Resultaat? Een eigen manier van werken die zorgt voor blije klanten en betrokken developers bij ICIT. Een eigen manier van werken verdiend ook een eigen identiteit. We noemen het ons SLIC Framework, – Sprint like i See it –

Het framework zorgt ervoor dat de developers werken aan dat wat de klant belangrijk vindt. Is het een issue op de live omgeving? Dan leggen we de sprint stil en gaan de developers daarmee aan de slag. Zo heeft de klant altijd inzicht en kan bijsturen waar nodig.

scrumboard

Waar het om gaat

We laten je zien dat IT een belangrijke aanjager kan zijn voor de groei van je bedrijf. Het maakt je werk leuker en makkelijker. Het verbetert de kwaliteit terwijl je onderaan de streep meer overhoudt. Maar we laten vooral zien dat IT toegankelijk is. Laat ons langskomen om je te vertellen wat er allemaal mogelijk is. Voor jou, je bedrijf, je mensen en je wensen.

Neem contact met ons op

Laatste cases

Werk waar we trots op zijn.

Carwash Club

Volledig geautomatiseerde wasstraat: snel, gemakkelijk én duurzaam.

Bekijk case
Rovanda

Data centralisatie en personalisering van het bestelproces.

Bekijk case
Helinox

Een slimme koppeling tussen ZOHO Books en je webshop

Bekijk case
Make it in the North

Meer dan alleen een job portal

Bekijk case
Agrifac

Automatisering in de agrarische wereld

Bekijk case
Piets Weer

Nauwkeuriger het weer voorspellen met een weerdatabase

Bekijk case
Trots op onze klanten

Wij werken o.a. samen met

Solentum
Rovanda
Jumbo
TanQyou
Agrifac
Albert Heijn
Coop
Piets Weer
Make It In The North
Kinderopvang Friesland
BTN
Carwashclub
AB Texel
SHV Energy
Helinox
Zijlstra Beroepskleding
Royal Steensma
Elpress
Kwadrant Groep
Gemeente Waadhoeke
Fryslan
MCL
Provincie Fryslan
ABAB
Bijzonder Jeugdwerk
Noorderbreedte
De Rooyse Wissel
Tjongerschans
Samen Woonzorggroep
Partners
AWS
DDA
HubSpot
ZOHO
Smart Industry
Wordpress
Magento
Shopify
Dahua
Google
Prodin