Geschreven door Marco Vrouwenvelder, op 02/03/2021

Nieuw ERP-systeem voor Kundalini Research Institute

ICIT gaat een internationale samenwerking met Kundalini Research Institute aan

Kundalini Research Institute is een wereldwijde speler op het gebied van yoga. ICIT gaat Kundalini Research Institute helpen met een nieuw ERP-systeem, omdat het huidige systeem niet meer voldoet aan alle wensen. Het project zal naar alle waarschijnlijkheid begin van de zomer starten.

Na een spannende pitch is de keuze op ICIT gevallen. De wensen van Kundalini Research Institute zijn duidelijk. Het nieuwe ERP-systeem moet flexibel, toekomstbestendig maar bovenal gebruiksvriendelijk zijn.

Kundalini Research Institute is een wereldwijd opererend instituut op het gebied van Kundalini yoga. Kundalini Research Institute heeft meer dan 800 leraren die over de hele wereld lesgeven in yoga en het hoofdkantoor is gevestigd in Santa Cruz. Om meer inzicht in haar bedrijfsprocessen, zoals beheren van haar customer relationship-systeem, financiën en project management te krijgen, wil Kundalini Research Institute één centrale plek hebben. Een ERP-systeem helpt bij het verbeteren van al deze bedrijfsprocessen. ICIT levert een ERP-systeem op maat. Hiermee krijgt Kundalini Research Institute meer inzicht in haar bedrijfsprocessen.

Een ERP-systeem bevat verschillende soorten bedrijfsprocessen bijvoorbeeld financiën, klantenservice en project management en deze komen samen op één plek. ERP is een verzamelterm voor deze verschillende bedrijfsprocessen. Complexe softwareoplossingen zijn binnen een ERP-systeem met elkaar geïntegreerd. 

Door deze implementatie zijn bedrijfsprocessen geautomatiseerd en zijn de werkzaamheden minder arbeidsintensief en daardoor kostenbesparend. Ook brengt datacentralisatie meer structuur aan in de bedrijfsprocessen van Kundalini Research Institute. Alle data is opgeslagen op één plek. Dit geeft Kundalini Research Institute realtime inzicht in alle resultaten en processen. Een ander groot voordeel is een verhoogde efficiëntie binnen Kundalini Research Institute. Een ERP-systeem laat afdelingen beter samenwerken waardoor de productiviteit toeneemt. Daarnaast neemt ook de kwaliteit toe doordat iedere werknemer op dezelfde manier werkt. 

Welke ERP Software past bij mijn bedrijf?

Ieder bedrijf is anders en hierdoor verschilt ook de behoefte voor bepaalde functionaliteiten. Kijk bijvoorbeeld naar de omvang van jouw organisatie en de inrichting van de bedrijfsprocessen. Maar vergeet ook niet de aard van de werkzaamheden mee te nemen in jouw keuze. 

Software maatwerk

Bij ICIT kijken we samen met jou naar deze onderdelen en brengen ze in kaart. We zorgen dat we software bouwen met volledig aansluiting op de bedrijfsonderdelen. We ontwikkelen een totaaloplossing die jou veel werk uit handen neemt en gemakkelijk werkt.  

De software bouwen we gebaseerd op API. Hierdoor is uitbreiding en het verbinden van andere modules en applicaties snel toepasbaar. Wil je in de toekomst uitbreiden naar nieuwe modules? Geen probleem! Het ERP systeem vul je naar eigen wensen in.

Meer informatie over ERP software?

Neem contact met ons op!

Laatste cases

Werk waar we trots op zijn.

Technea

procesoptimalisatie, dealerportal en inrichting ERP

Bekijk case
Carver

Website design en koppelingen met ERP

Bekijk case
Zijlstra beroepskleding

Website, E-KMS en Webshop

Bekijk case
Ontwikkeling Automated Front Desk

Automated front-desk op basis van gezichtsherkenning

Bekijk case
Smart gastank platform

Innovatie project

Bekijk case
The Block building

Internet of things in je kantoor

Bekijk case
Trots op onze klanten

Wij werken o.a. samen met

AB Texel
Zijlstra Beroepskleding
Meatable
Helinox
TanQyou
Rovanda
Technea
BTN
Carver Europe
Coop
Kinderopvang Friesland
Make It In The North
Alva Charging Services
Fryslan
Agrifac
Elpress
Royal Steensma
SHV Energy
Jumbo
Albert Heijn
Kwadrant Groep
Carwashclub
Gemeente Waadhoeke
MCL
Provincie Fryslan
Noorderbreedte
Bijzonder Jeugdwerk
Tjongerschans
Samen Woonzorggroep
Partners
AWS
DDA
ZOHO
Smart Industry
Wordpress
Magento
Shopify
Dahua
Google
Prodin