ICIT beschikt over ISO 27001 en ISO 9001 Certificering

Case

procesoptimalisatie, dealerportal en inrichting ERP

Case

Website design en koppelingen met ERP

Case

Website, E-KMS en Webshop

De internationale norm

In de dynamische wereld van informatiebeveiliging en kwaliteitsbeheer, draagt ICIT met trots de ISO 27001 en ISO 9001 certificaten. Deze certificeringen zijn de hoogste internationale normen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsbeheer. Ze vormen een essentieel onderdeel van onze toewijding om onze klanten de best mogelijke diensten en producten te leveren.

Wat is ISO 27001?

ISO 27001 is de internationale norm voor informatiebeveiligingsbeheer. Deze norm biedt een raamwerk voor het opzetten, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van een informatiebeveiligingsmanagementsysteem (ISMS). Een ISMS is een systematische benadering van het beheer van gevoelige bedrijfsinformatie, zodat deze veilig blijft. Het omvat mensen, processen en IT-systemen, en houdt rekening met risico’s voor de informatiebeveiliging.

Wat is ISO 9001?

IISO 9001 daarentegen is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen (QMS). Een QMS is een verzameling beleid, processen, gedocumenteerde procedures en records. Dit kader definieert de set interne regels die zullen begeleiden hoe een organisatie een product of dienst van hoge kwaliteit kan creƫren en leveren. Het richt zich op klanttevredenheid, efficiƫntie en continue verbetering.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van superieure kwaliteit in al onze diensten en producten, en het waarborgen van de veiligheid van uw gegevens. De implementatie en het onderhoud van de ISO 27001 en ISO 9001 normen binnen onze organisatie stellen ons in staat om dit streven te realiseren.

De volgende redenen hebben ons ertoe gebracht om deze certificeringen te behalen:

Betrouwbaarheid: Met de ISO certificeringen demonstreren we dat we voldoen aan internationaal erkende normen. Het laat zien dat we ons inzetten voor continue verbetering en klanttevredenheid, en dat we een proactieve benadering hanteren in informatiebeveiliging.

Risicobeheer: Beide normen hebben een sterke focus op risicobeheer. Dit betekent dat we de juiste maatregelen hebben genomen om risico’s te identificeren, te beoordelen en te minimaliseren.

Klanttevredenheid: Beide normen zijn klantgericht. Ze helpen ons om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze zelfs te overtreffen door consistente en hoogwaardige diensten en producten te leveren.

De 4 voordelen voor onze klanten

concept

Vertrouwen

Onze certificeringen geven jou het vertrouwen dat we onze processen en procedures op een systematische en consistente manier beheren. Je kunt erop vertrouwen dat jouw gevoelige informatie veilig is en dat de diensten en producten die we leveren van hoge kwaliteit zijn.

dataverwerking

Risico

Onze toewijding aan risicobeheer betekent dat we actief werken aan het identificeren en verminderen van eventuele risico’s in onze processen en procedures. Dit vermindert ook het risico voor jou en jouw bedrijf.

web

Kwaliteit

ISO 9001 zorgt ervoor dat we een consistent hoge kwaliteit van diensten en producten leveren. Dit betekent dat je kunt rekenen op dezelfde hoge standaard elke keer dat je met ons werkt.

Online marketing

Verbeteren

Beide normen leggen een sterke nadruk op continue verbetering. Dit betekent dat we altijd op zoek zijn naar manieren om onze dienstverlening en producten te verbeteren, wat resulteert in een betere ervaring voor onze klanten.

Laatste cases

Werk waar we trots op zijn.

Technea

procesoptimalisatie, dealerportal en inrichting ERP

Bekijk case
Carver

Website design en koppelingen met ERP

Bekijk case
Zijlstra beroepskleding

Website, E-KMS en Webshop

Bekijk case
Ontwikkeling Automated Front Desk

Automated front-desk op basis van gezichtsherkenning

Bekijk case
Smart gastank platform

Innovatie project

Bekijk case
The Block building

Internet of things in je kantoor

Bekijk case
Trots op onze klanten

Wij werken o.a. samen met

AB Texel
Zijlstra Beroepskleding
Meatable
Helinox
TanQyou
Rovanda
Technea
BTN
Carver Europe
Coop
Kinderopvang Friesland
Make It In The North
Alva Charging Services
Fryslan
Agrifac
Elpress
Royal Steensma
SHV Energy
Jumbo
Albert Heijn
Kwadrant Groep
Carwashclub
Gemeente Waadhoeke
MCL
Provincie Fryslan
Noorderbreedte
Bijzonder Jeugdwerk
Tjongerschans
Samen Woonzorggroep
Partners
AWS
DDA
ZOHO
Smart Industry
Wordpress
Magento
Shopify
Dahua
Google
Prodin