Met een Magento webshop bent u verzekerd van een krachtig webshop systeem. Onze gecertificeerde Magento ontwikkelaars verzorgen e-commerce oplossingen van begin tot eind. Magento is een open source webshopsysteem dat in korte tijd veel markt heeft veroverd. Het voordeel hiervan is dat veel koppelingen met veel  andere systemen standaard beschikbaar zijn en er geen sprake is van torenhoge licentiekosten. Dus als u een professionele webshop wilt die voorziet in alles wat nodig is om online te ondernemen, dan is Magento het juiste systeem.

Koppeling en integratie met Magento

Veel Magento webshops worden gekoppeld met andere systemen zoals ERP paketten, voorraad- en kassasystemen, CRM systemen, product databases, etc. Dit soort koppelingen bespaart u veel tijd en geld omdat deze processen worden geautomatiseerd. U wilt immers zo weinig mogelijk omkijken hebben naar uw webshop. ICIT adviseert over, inventariseert en realiseert deze koppelingen. Op deze manier ontzorgen wij u volledig bij de totstandkoming van uw Magento webshop. Uw online succes begint bij de juiste kennis en jarenlange ervaring met bouwen van webshops.  

Magento hosting

Een Magento webshop heeft aparte hosting nodig. De applicatie is relatief zwaar ten opzichte van open source CMS-systemen, moet snel zijn en vergt een hoge mate aan veiligheid. Uiteraard levert ICIT dit type oplossing zodat onze e-commerce klanten profiteren van een optimale webshop-omgeving. Als klant wilt u immers kunnen focussen op online verkoop en niet op technisch onderhoud. 

Scoren met een Magento webshop

Online verkoop op het hoogste niveau vraagt - naast unieke producten - om software die naadloos werkt. Onze gecertificeerde Magento specialisten nemen u van begin tot eind mee in het ontwikkelproces. Magento biedt tal van functionaliteit die het u als online ondernemer makkelijk maakt. Op basis van ervaring kan ICIT aan de hand van uw wensen aangeven hoe het platform moet worden ingericht. Niet alleen vanuit de techniek, maar ook vanuit marketingperspectief.

Maak uw Magento webshop vindbaar.

Een perfect werkende Magento webshop goed vindbaar maken voor Google? Ook hier kan ICIT in voorzien. Onze SEO specialisten zijn zeer bedreven in het schrijven van optimale webteksten en het bouwen van slim ingerichte landingspagina’s. Uiteraard koppelen wij Google Analytics, meten wij de bezoekers, stemmen wij hier een strategie op af en rapporteren de voortgang naar u terug. Zoekmachine optimalisatie is een continue proces en daarom bieden wij aantrekkelijke SEO abonnementen. Ook op dit vlak ontzorgen wij u volledig zodat u zich kunt concentreren op de online verkoop van uw producten.