• Home
  • Interactive
  • Mobiel & Responsive

Tablets, smartphones, smartwatches, we gebruiken het allemaal. Vaker nog dan een PC of laptop. De ontwikkelingen voor deze mobiele toepassingen zijn de afgelopen jaren volwassener geworden. Als innovatief internetbureau spelen we dan ook graag in op deze ontwikkeling. We nemen de mogelijkheden mee in een totale online strategie. 

Meer dan een responsive website

Mobiel internet groeit nog steeds. Smartphones en tablets worden niet alleen onderweg maar ook steeds meer thuis gebruikt. De klanten die mobiel internet gebruiken, gaan zich steeds vaker mobiel oriënteren en kopen steeds vaker mobiel of via apps online. Vaak wordt mobiel de keuze gemaakt minder content te tonen, omdat de gebruiker toch onderweg zou zijn.

Maar doordat de mobile devices ook steeds vaker thuis worden gebruikt, moet aan een consistente gebruikerservaring gewerkt worden.
Zo creëer je optimaal gebruikersgemak en een hogere conversie. 

Internet of things (IOT)

Mobiele toepassingen staan centraal binnen het principe: Internet of things. Een mix van toepassingen die een internetverbinding als gemene deler hebben. 

ICIT denkt samen met u na over de informatiebehoefte en klantbeleving van mobiele gebruikers. Wij kiezen samen met u de meest efficiënte oplossing op basis van interactie, apparaat-specifieke-functies, ontwikkeling en beheer. Wat moet het worden, een; responsive website, native app, hybride app of middleware?

Geef ons die mobiele uitdaging! Voor meer mobiele applicaties neemt u contact op, via +31 (0)517 - 390 400 of mail.