• Home
  • Interactive
  • iBeacon

Persoonlijke (marketing) boodschapen versturen via iBeacons. Dit fenomeen is in opmars en de toepassingen hiervoor worden steeds concreter. iBeacons zorgen dat specifieke content bij individuele gebruikers terecht komt. Dus als u op zoek bent naar nieuwe onderscheidende marketinginstrumenten, neem dan iBeacons mee in uw strategie. 

iBeacon in een online strategie

Het mobiele kanaal en internet zijn steeds belangrijker tijdens de verschillende fasen van een customer journey. Met dit gegeven vormt iBeacon de perfecte aanvulling op een online strategie die klaar is voor de toekomst. Een marketingtool die aansluit bij het mobiele gedrag van mensen in openbare ruimten. Denk aan het gepersonaliseerd tonen van acties in een winkel of het informeren van bezoekers van een museum.   

iBeacons als wegwijzer

Aangezien iBeacons op hele korte afstand kunnen communiceren met mobiele apparaten kun je een complete route uitstippelen in een grote binnen- of buitenruimte. Per iBeacon krijg je als gebruiker specifieke informatie doorgestuurd. Dit kan bijvoorbeeld een aanbieding zijn of een informerende tekst, maar ook een routekaart. Ideaal voor grote openbare ruimtes zoals winkelcentra, luchthavens, stations of grote evenementen. De mogelijkheden zijn eindeloos en ICIT denkt hierover graag met u mee.

The Internet of Things verrijkt door iBeacon techniek

The Internet of Things is een overkoepelende term voor nieuwe internettoepassingen. iBeacon technologie past hier perfect binnen. Afhankelijk van de behoefte van de klant zijn er dus verschillende toepassingen te bedenken per sector of doelgroep, denk aan: indoor navigatie, advertenties en promoties, social media, (bedrijfs) veiligheid, etc.

iBeacon hardware

Het aansturen van iBeacon technologie gebeurt via software. Hierin is ICIT gespecialiseerd. Ook in de benodigde hardware kan ICIT voorzien. Op deze manier voorzien wij in een totaaloplossing voor iBeacon toepassingen. Onze adviseurs sparren graag met u over de mogelijkheden. Aan de hand van een vrijblijvend gesprek bent u volledig op de hoogte van onze werkwijze, de benodigde investering en natuurlijk de uitgebreide mogelijkheden die u hebt om iBeacon techniek succesvol te laten zijn voor uw organisatie.

Hoe maken we (i)Beacon toegankelijk voor uw organisatie? Meer (i)Beacon mogelijkheden en/of informatie, via +31 (0)517 - 390 400 of mail.