• Home
  • Interactive
  • App Ontwikkelen

Apps. We gebruiken ze allemaal. iOS Apps of Android Apps, zolang ze ons het leven maar makkelijker maken. ICIT is specialist in applicatie ontwikkeling, (interactive)design en techniek. Het doel: de eindgebruiker centraal stellen.

App maken binnen een online strategie

Een van de eerste dingen waar wij onze klanten naar vragen is het doel van de app. Is het slechts een gimmick of wordt de app onderdeel van een bredere online strategie. Moet de app bijdragen aan (online) verkoop? Wordt de app puur informatief? Biedt de app een zekere vorm van vermaak? Wie gaan de app gebruiken? Allemaal vragen die als doel hebben om een app te maken die volledig aansluit bij de wens van de klant. Staat uw concept nog in de kinderschoenen? Wij adviseren u graag over alle online mogelijkheden die er zijn voor uw concept.

Hoe maak je een app?

Alles begint met een idee. En wij zijn gek op ideeën en het doorvertalen hiervan naar innovatieve online producten. Het ontwikkelen van informatieve apps en complexe koppelingen zit in het DNA van ICIT. Onze techniek, tezamen met uw kennis en innovatie, zorgen voor een uitzonderlijke ervaring. Ongeacht het type apparaat waar de app op wordt gebruikt.

Een demo van de mogelijkheden? Nieuwsgierig hoe wij denken? Neem contact met ons op, via +31 (0)517 - 390 400 of mail.