• Engels

Domotica

Internet of things komt eraan

Case

Volledig geautomatiseerde wasstraat: snel, gemakkelijk én duurzaam.

Case

Data centralisatie en personalisering van het bestelproces.

Case

Een slimme koppeling tussen ZOHO Books en je webshop

Domotica

Elektronica en internet komen steeds dichter bij elkaar. En alle toepassingen worden steeds complexer of dienen verder met elkaar geïntegreerd te worden. Daar komt Domotica bij kijken. Of het nu gaat om een inventieve besturing van jouw gebouwenbeheerssysteem via de iPad. Of om een geavanceerde website voor de ouders en cliënten van jouw zelfstandige zorg- en woonunits.

Internet of Things binnen handbereik?

Voor veel architecten en installatiebedrijven is domotica een groot domein. Veelal met een expertise vanuit een eigen partner worden oplossingen aangeboden vanuit één of slechts beperkte leveranciers. Dit om de oplossing realiseerbaar en overzichtelijk te houden.

De beste oplossingen worden echter vaak gerealiseerd door het combineren van verschillende toepassingen. Exact op dit werkveld houden de professionals van ICIT Domotica zich bezig. Onze consultants hebben een uitstekende kennis van alle laatste technologische mogelijkheden op de markt. En hebben een ruime ervaring in het combineren van de mooiste toepassingen van verschillende leveranciers.

Wat wij doen op het gebied van Domotica

  • Ondersteuning van installateurs / architecten
  • Hulp bij opstellen functionele eisen
  • Kan volledig anoniem
  • Inzet van (KNX) programmeurs op afroep mogelijk
  • Ondersteuning ook op internationale projecten

Ondersteuning van jouw organisatie

Doen waar je goed in bent, dat vinden wij belangrijk. Zo trekken wij nooit een kabel, of sluiten deze aan. Wel kunnen wij je helpen om de exacte wensen bij jouw klant te inventariseren. We werken een functioneel plan uit en stellen een kabel/bus plan op. Hierin houden wij altijd rekening met de bestaande inkooprelaties van jouw organisatie en het inzetten van leveranciers waarvan reeds kennis bij jou aanwezig is.

Wij ondersteunen je op ieder vlak. Denk hierbij aan de configuratie, het programmeren en inrichten van de oplossing. Maar ook een eventuele aansturing via touchpanels, tablets of een webinterface. Vaak is de klant het beste gebaat bij een oplossing welke niet past in de standaard besturingsinterfaces. Vaak zijn deze van grote leveranciers zoals, Gira, Creston of Xxx. Maatwerk interfaces kunnen hier dan uitkomst bieden en zijn vaak in financiële zin al net zo voordelig.

Meer weten?

Wil jij jouw organisatie klaar maken voor het Internet of Things? Heb je idee die je graag tot uitvoering wil breng, maar nog geen idee hoe? Of ben je benieuwd wat ICIT voor jou kan doen op het gebied van domotics?

Laat van je horen!

Bekijk ook onze IOT producten

Van begin tot eind denken we met je over jouw probleem of wens. We analyseren, brainstormen en komen met ideeën die we omzetten naar een werkende hardware en software oplossing

Heb je een mooi idee, maar weet je niet hoe je het moet uitvoeren? Of heb je het gevoel dat je bedrijfsprocessen verbeterd kunnen worden? Bij ICIT helpen we je met het uitvoeren en bedenken van je concept.

De online wereld draait op data. Als bedrijf heb je ontzettend veel feiten en gegevens tot je beschikking. Wat je hiermee doet is een keuze en je wilt natuurlijk dat deze je bedrijf vooruit helpt. Daar helpt ICIT je bij met dataverwerking.

Met hoogstaande koppelingen zorgt ICIT ervoor dat je bedrijfsprocessen gestroomlijnd en efficiënt verlopen. Wat je ook bedenkt, wij kunnen het bouwen.

Met Smart Industry wordt IT de spil tussen je mensen, je machines en je producten. ICIT ontwikkelt producten die jouw bedrijf met behulp van ICT ondersteunen.

Wij zijn de ideale partner in jouw digitale transformatie

vastberaden

Betrouwbaar

We zijn vastberaden om jou te helpen met je uitdaging. We bijten ons erin vast en stoppen niet tot we met de beste oplossing komen. Daar kun je vanuit gaan! We werken met en voor jou om je bedrijf een extra impuls te geven.

vindingrijk

Inspirerend

Vanaf het begin van een project zorgen we ervoor dat we met onze vindingrijkheid tot de meest innovatie oplossing komen. Laat je inspireren door ons. We laten je graag zien wat voor toegevoegde waarde IT kan zijn.

inspirerend

Agile

Onze programmeurs werken met agile processen. Dit houdt in dat we in korte sprints werken en snel resultaat leveren waar jij als partner veel bij betrokken wordt. Jij als klant staat centraal. Lees hier meer over onze werkwijze.

Laatste cases

Werk waar we trots op zijn.

Carwash Club

Volledig geautomatiseerde wasstraat: snel, gemakkelijk én duurzaam.

Bekijk case
Rovanda

Data centralisatie en personalisering van het bestelproces.

Bekijk case
Helinox

Een slimme koppeling tussen ZOHO Books en je webshop

Bekijk case
Make it in the North

Meer dan alleen een job portal

Bekijk case
Agrifac

Automatisering in de agrarische wereld

Bekijk case
Piets Weer

Nauwkeuriger het weer voorspellen met een weerdatabase

Bekijk case
Trots op onze klanten

Wij werken o.a. samen met

Solentum
Rovanda
Jumbo
TanQyou
Agrifac
Albert Heijn
Coop
Piets Weer
Make It In The North
Kinderopvang Friesland
BTN
Carwashclub
AB Texel
SHV Energy
Helinox
Zijlstra Beroepskleding
Royal Steensma
Elpress
Kwadrant Groep
Gemeente Waadhoeke
Fryslan
MCL
Provincie Fryslan
ABAB
Bijzonder Jeugdwerk
Noorderbreedte
De Rooyse Wissel
Tjongerschans
Samen Woonzorggroep
Partners
AWS
DDA
HubSpot
ZOHO
Smart Industry
Wordpress
Magento
Shopify
Dahua
Google
Prodin