• Home
  • Domotics
  • Installateur / Architect

Ieder zijn vak

Kennis van zaken, dat is van belang om de klant van een optimale oplossing te voorzien. Domotica of gebouwenbeheersystemen zijn in de afgelopen jaren een breed begrip geworden. De kunst is om de juiste elementen aan elkaar te verbinden en deze doormiddel van een inventieve interface aan te sturen. 

Vakmensen ondersteunen vakmensen

Voor veel architecten en installatiebedrijven is domotica een groot domein. Veelal met een expertise vanuit een eigen partner worden oplossingen aangeboden vanuit één of slechts beperkte leveranciers. Dit om de oplossing realiseerbaar en overzichtelijk te houden.

 

De beste oplossingen worden echter vaak gerealiseerd door het combineren van verschillende toepassingen. Exact op dit werkveld houden de professionals van ICIT Domotics zich bezig. Onze consultants hebben een uitstekende kennis van alle laatste technologische mogelijkheden op de markt en een ruime ervaring in het combineren van de mooiste toepassingen van verschillende leveranciers.

Wij ondersteunen uw organisatie

Doen waar je goed in bent, dat vinden wij belangrijk. Zo trekken wij nooit een kabel, of sluiten deze nimmer aan. Wel kunnen wij u helpen om de exacte wensen bij uw klant te inventariseren, uit te werken in een functioneel plan, en een kabel/bus plan op te stellen.

 

Hierin houden wij altijd rekening met de bestaande inkooprelaties van uw organisatie en het inzetten van leveranciers waarvan reeds kennis bij u aanwezig is.

Ook bij de configuratie, het programmeren en inrichten van de oplossing en een eventuele aansturing via touchpanels, tablets of een webinterface kunnen wij u ondersteunen. Vaak is de klant het beste gebaat bij een oplossing welke niet past in de standaard besturingsinterfaces van grote leveranciers als, Gira, Creston of Xxx. Maatwerk interfaces kunnen hier dan uitkomst bieden, en zijn vaak in financiële zin al net zo voordelig.

Kik hier voor meer informatie of een nadere kennismaking. Wij komen graag eens bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden.

  • Ondersteuning van installateurs / architecten
  • Hulp bij opstellen functionele eisen
  • Kan volledig anoniem
  • Inzet van (KNX) programmeurs op afroep mogelijk
  • Ondersteuning ook op internationale projecten

Quote Frank van Erp, van der Weerd:

De ideale ondersteuning bij de complexe inrichtingen, en per uur inzetbaar.

// //