• Home
  • Digital
  • Managed Services

Managed Services

De auto van de zaak doen we via de leasemaatschappij, de multicopier schaffen we zelf ook niet aan, de administratie word steeds vaker extern uitbesteed. Ondernemers en organisaties kiezen er ook steeds meer voor - door gebrek aan mankracht en expertise - de IT-voorzieningen te outsourcen. Zo houdt u de IT kwaliteit up-to-date en de complexe eigen (maatwerk) IT-infrastructuren inzichtelijk.

ICIT is specialist in beheer, onderhoud en optimalisatie. Uw digitale platform moet 24/7 in de lucht zijn en bovendien veilig en storingsvrij. Samen houden wij uw online platform onder controle en staan paraat bij mogelijke complicaties.

Zo kunt u met ICIT afspraken maken over de ondersteuning bij de inzet van uw extranet, intranet, koppeling en/of website. Dan kan het gaan om kleine aanpassingen, ondersteuning bij het gebruik van het CMS en de beheeromgeving, het maken van rapportages, hulp bij statistieken of het monitoren van website en koppelingen. Wij doen alles om te zorgen dat uw online platform blijft presteren.

We laten u graag zien wat Managed Services voor u kan betekenen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, via +31 (0)517 - 390 400 of mail.