• Home
  • Digital
  • E-commerce

E-commerce

Zowel de consument als zakelijke klant raken er steeds meer aan gewend om accuraat en snel bediend te worden. Via elk kanaal en met elk apparaat. Om hierop te kunnen anticiperen worden slimme technologische platformen en optimale klantprocessen verwacht.

E-commerce omvat alle commerciële activiteiten via internet, zoals het raadplegen van product catalogi, het plaatsen van bestellingen in een webshop, maar ook het afhandelen van betalingen door koppelingen naar uw debiteurenadministratie. Door deze terreinen zo goed mogelijk te integreren in uw bestaande organisatie, bent u in staat uw afzet te vergroten, tijd te besparen en de communicatie en service naar uw klanten te optimaliseren.

Door internet te integreren in uw bedrijfsvoering maakt u uw producten en diensten in principe beschikbaar voor de hele wereld. Ook kan internet een extra kanaal zijn om informatie uit te wisselen met uw huidige klantenkring. 

Of u nu denkt aan uw eerste stappen als nieuw bedrijf of op zoek naar bent uw organisatie te versterken, online aanwezigheid is cruciaal. 
ICIT is sterk in  het digitaal transformeren van organisaties. Zo hebben we traditionele retail klanten, adaptieve e-commerce strategie leren op te nemen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden met bijvoorbeeld Magento of WooCommerce? Benieuwd hoe wij uw bedrijf digitaal zien? Dan neem u contact met ons op, via +31 (0)517 - 390 400 of mail