• Home
  • Digital
  • Concept & Design

Concept & Design

Wij hechten veel waarde aan de uitstraling, oftewel ‘look & feel, van bedrijven en organisatie danwel onze producten en diensten. Rekening houdend met de behoefte van de klant!

ICIT vertaalt de identiteit van uw merk naar gebruiksvriendelijke, innovatieve online platformen.

Door de gebruiker in het midden van de interface te plaatsen, ben je gedwongen het ontwerp van een website of applicatie daarop af te stemmen en problemen op te lossen. Bij het ontwerpen wordt steeds meer rekening gehouden met psychologische aspecten. Zo houden wij rekening met de benadering van het onderwerp en hoe de gebruiker de content vertaalt. Ontworpen met de gebruiker in het achterhoofd, zijn onze digitale platformen getest. Duidelijk interface design is de sleutel tot een plezierige gebruikerservaring. 

We raken nooit gehecht aan één enkel prototype, we zoeken altijd naar een uitstekend design en uitzonderlijke ontwerp-oplossingen. 

Meer dan een statische merk, spreekt een digitaal platform en universele taal, luider dan woorden. Wij geloven in eenvoudige communicatie en unieke passende oplossingen.

Een demo van onze mogelijkheden? Nieuwsgierig naar wat wij kunnen? Voor meer informatie over Website & Design neemt u contact met ons op, via +31 (0)517 - 390 400 of mail.