Methode

Ontdekken

Wij leren van onze klanten zoals zij van ons leren. Door flexibel en doortastent te zijn in onze aanpak, passen wij ons aan aan de individuele behoeften van iedere opdracht, terwijl we de samenwerking zoeken met onze klanten om barrières af te breken en te werken als een verenigde kracht.

Terwijl de meeste organisaties opereren binnen een strikte hiërarchie, doen we dit bij ICIT niet. Wij werken als een uniform geheel waar ieder individu ICIT tot een team maakt; elk lid maakt elk project uniek. Het projectplan is opgebouwd uit de juiste middelen, taken en tijdschema's om het project op tijd tot een goed einde te brengen.

Leveren

Door een persoonlijk contact en regelmatig overleg bieden wij volledige transparantie. 
Vaak vereist een project om het roer te pakken en te sturen in de juiste richting. Bij ICIT, zijn de afspraken met de klant en dealines heilig en investeren we maximaal in het op tijd en volgens afspraak opleveren van een project. Wij zijn trots op onze klanten. Wij verdiepen ons in uw bedrijf en vice versa. Het betrekken van onze klanten in elk aspect van ons proces, betekent dat we kunnen werken aan wederzijds aanvaardbare oplossingen wanneer er zich moeilijke uitdagingen voordoen, die er toe leiden dat onze klant en wij voldaan op het project terug kijken.
Doel: het bouwen van hoogwaardige producten voor de lange termijn, waarmee de digitale strategie van onze klanten compleet wordt gewaarborgd.

Beleven

Met een digitale wereld welke steeds groter wordt, zit onze passie in het continue ondersteunen van onze klanten in hun groei en ontwikkeling door nieuwe- en spannende manieren om digitale oplossingen voor creatieve projecten uit te voeren. Het leveren van uitzonderlijke high -end producten op maat voor onze klanten, zorgt ervoor dat ze de maximale impact en voordelen voor hun bedrijf opleveren.

We laten nooit een project zomaar los, zelfs nadat het is opgeleverd. In plaats daarvan bouwen we langdurige relaties met onze gevarieerde klantenkring, waarvan de meeste reeds gevestigde bedrijven zijn. We weten hoe je een web-ervaring en digitale marketing strategie neerzet en uitrolt om maximaal rendement te halen uit een online aanwezigheid.