Wij zijn verhuisd!

1 Aug. 2017

Na een periode van 11 jaar in ‘De Factorij’ zijn wij verhuisd! Op donderdag 27 juli betraden wij ons oude pand voor de laatste keer om op vrijdag 28 juli weer aan het werk te gaan op een nieuwe locatie. Niet veel verderop, namelijk 2,7 km van ons oude pand in Franeker. 

ICIT beste specialistische internetbureau van Nederland

7 Apr. 2017

Met 5,5 sterren zijn wij het beste specialistische internetbureau van Nederland! Voor de vierde keer staan we in de EMERCE-100! De grootste digitale bureaus van Nederland werden beoordeeld op kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. In de categorie ‘internetbureau specialisten’ scoorden we als enige 5,5 sterren. 

CMS: Drupal, Joomla! òf WordPress?

19 Jul. 2016

Als jij ICIT vraagt wat de meest populaire Content Management Systemen (CMS) in
Nederland zijn, dan is het antwoord: “Drupal, Joomla, en Wordpress". Maar welke Open Source oplossingen is het beste?

Magento 2.0

27 May. 2016

Een nieuw tijdperk in e-commerce: Magento 2.0! Magento is het meest gebruikte e-commerce platform ter wereld en nog steeds neemt het marktaandeel toe..

 

ICIT scoort goed in Emerce100

18 Apr. 2016

In een speciale jaarlijkse uitgave van het Emerce100 magazine publiceert men hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben gepresteerd. Op het gebied ‘Internet Software’ scoort ICIT een zeer respectabele 4,5 op een schaal van 7 sterren en scoort daarmee bovengemiddeld goed in de nieuwe categorie. ICIT is hiermee op de 5e plaats geëindigd.

Seminar: Wat is de impact van de meldplicht datalekken?

24 Mar. 2016

U kent het ook wel; de aankondiging dat u voortaan uw administratie digitaal kunt beheren. Al uw documenten online inzichtelijk en makkelijk bereikbaar in een schijnbaar eindeloos grote opslag. In dit digitale tijdperk kunnen we er ook niet langer omheen, men is bijna 24/7 verbonden met het internet en waarom zouden we het onszelf niet makkelijker maken?

Volledige integratie met Exact Synergy en Globe

21 Jan. 2016

Tientallen keren heeft ICIT in de afgelopen jaren web service koppelingen gebouwd met de ERP software van Exact. Sinds afgelopen jaar is alle kennis en ervaring hieromtrent gebundeld in een Exact Entity Business Connector. Doormiddel van deze businessconnector is op eenvoudige wijze een web service koppeling te realiseren met uw Exact omgeving. Zowel voor Exact Synergy als Globe.

Meldplicht datalekken, wat moet ik doen?

13 Jan. 2016

Vanaf 1 januari 2016 is het wettelijk verplicht om datalekken te melden. Voor zowel grootschalige inbraak als diefstal, kwijtraken of onbevoegd gebruik van persoonsgegevens telt als een datalek.

Maar wie de fout maakt of persoonsgegevens verwerkt zonder zich netjes aan de wet te houden, loopt kans op flikse boetes die kunnen oplopen tot € 820.000,- of 10% van de jaaromzet per overtreding. En wat betekent dit voor uw organisatie? 

Time to go HTTPS... or get nailed by Google Search

18 Dec. 2015

Om gebruikers beter tegen 'cyber attacks' te kunnen beschermen, zal Google met ingang van 17 december 2015 https pagina's bij voorkeur eerst indexeren. Als uw pagina's werken op HTTPS, zal Google de HTTPS-versie tonen, boven de HTTP-versie.

ICIT op Europa’s grootste digitale marketing en media event: dmexco 2015!

24 Sep. 2015

Ruim 74.000 m2 beursvloer, meer dan 880 standhouders en 43.384 bezoekers. Met ICIT als deelnemer van de Nederlandse delegatie creatieve industrie. Dmexco 2015 in Köln is by far het grootste marketing- en mediaevent van Europa. Alle wereldspelers zijn aanwezig en op het programma staan namen als Adobe, Amazon, E-bay, Facebook, IBM, Philips, Buzzfeed, Vice en Nestlé.