ICIT verenigt merken met klanten, strategie met technologie en doelen met resultaten. Door onze digitale en online kennis te combineren met uw brede business achtergrond komen we samen tot strategische inzichten ICIT is een full solutions digital agency met vestigingen in Friesland, Amsterdam en Cuijk.

Breed inzetbaar Online bureau 

De ICIT Group omvat de labels 'ICIT interactive',  'ICIT domotics' en 'Followr'.  Al deze labels bieden oneindige oplossingen binnen het digitale spectrum. Wij verenigen merken met klanten, strategie met technologie, en doelen met resultaten Onze kracht ligt in concepting, ontwerpen, bouwen en beheren van digital oplossingen voor mobiele, zakelijke en huiselijke applicaties. En zijn gespecialiseerd in (Enterprise) Content Management Systemen, business intergration, (corporate) websites, applicaties en e-commerce.

Online strategie 

Waar we ons als bureau in onderscheiden is naadloos intergreen van sales, marketing en management software in (bestaande) digitale platvormen. Als inspirerende sparringpartner bezitten wij het vermogen om strategie te combineren met creativiteit en technische uitvoeringen. ICIT helpt bedrijven en organisaties digitaal te transformeren.