Een webshop maken is een vak apart. Kennis en ervaring zijn broodnodig als u een webshop wilt die werkt voor uw klanten en voor u zelf. ICIT ontwikkelt webshop's op basis van bewezen platformen zoals Magento en Woo Commerce van Wordpress. Deze webshop systemen beschikken over veel standaard functionaliteit. De basis van uw webshop kan dan ook snel worden ingericht. Wij inventariseren uw wensen en leveren een webshop die hier volledig op aansluit en natuurlijk online scoort!

Een webshop maken die werkt

Het succes van een webshop valt of staat met de verkoop die online plaatsvindt. Maar wat werkt nu wel en wat werkt juist niet. ICIT heeft op basis van ervaring bijzonder veel expertise over webshops en e-commerce in het algemeen.

Naast de webshop-techniek wilt u natuurlijk ook dat de uitstraling van de webshop aansluit bij uw wensen. Ook dit onderdeel kan worden verzorgd door ICIT. Geen standaard templates maar een op maat gemaakt design. Wist u bijvoorbeeld dat kleurgebruik, de plaatsing van knoppen, het gebruik van fotomateriaal en het taalgebruik allemaal doorslaggevend kan zijn voor een perfecte webshop? Wij adviseren u graag in de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van online verkoop.

Wij maken een webshop op maat

Iedere webshop is anders. Ieder product-assortiment is ook anders. Een standaard webshop bestaat dan ook niet echt. Een perfecte webshop wel. En deze kunnen wij voor u realiseren. Of het nu gaat om honderden of duizenden producten in uw webshop, binnen uw mogelijkheden is er altijd een oplossing. Na een intake bepalen we gezamenlijk wat de juiste oplossing gaat zijn; welk Ecommerce platform, welke koppelingen, welk betaalsysteem, het ontwerp. Alles komt aan bod. Vervolgens geven wij aan met welk budget, looptijd en input van uw kant u rekening kunt houden.

Webshop koppelen? Geen probleem.

Wilt u uw webshop koppelen aan uw voorraad, ERP, administratiepakket of CRM systeem? Of wilt u uw orderafhandelingen en klant-overzichten juist in het beheersysteem van uw webshop hebben. Voordat we gaan bouwen inventariseren wij samen met onze klanten de gewenste webshop-oplossing. Niemand zit tijdens het ontwikkeltraject te wachten op verrassingen.