Xtive Narrowcasting

Het op het juiste moment tonen van specifieke content aan een door u geselecteerde doelgroep. Zo zou je in het kort het begrip narrowcasting kunnen omschrijven.

Een narrowcastingscherm voor iedere toepassing

Door ICIT Narrowcasting in te zetten is aan ieder narrowcastingcircuit een effectieve invulling te geven. Of het nou gaat om schermen bij de receptie van uw kantoorgebouw, in de bedrijfskantine of achter de toonbank in uw detailhandelfilialen.

Narrowcasting software vanuit een content management systeem (CMS/WCMS)

Door middel van Xtive Narrowcasting software kunt u eenvoudig en georganiseerd bepalen welke content (teksten, filmpjes of actueel nieuws) u op welk scherm wilt tonen. U doet dit met hetzelfde gemak als waarmee u uw website of intranet beheert via het Xtive Content Management Systeem. Het unieke van een narrowcasting circuit vanuit Xtive Narrowcasting is het hergebruiken van dezelfde content binnen één systeem.

De juiste narrowcasting-content waar en wanneer u wilt

De narrowcastingschermen op diverse locaties worden op afstand door middel van de Xtive Narrowcasting software aangestuurd zodat u bepaalt wie wat, en wanneer, te zien krijgt. Op deze manier kunt u, per locatie, relevante informatie weergeven.

Totaaloplossing voor uw narrowcasting circuit

Samen met vooraanstaande leveranciers verzorgen wij de volledige aanleg en implementatie van een narrowcasting circuit. Van Xtive Narrowcasting als de beheersoftware tot aan de benodigde hardware, players en LCD of Plasmaschermen op uw locaties.